Schuldhulp

Ondervindt u steeds meer moeilijkheden om de dagdagelijkse administratie op orde te houden? Blijven steeds meer rekeningen en facturen onbetaald? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Kunt u de snelheid van de openvolgende facturen niet meer volgen?

Onbetaalde rekeningen en facturen worden tegenwoordig door schuldeisers en leveranciers zeer snel uit handen gegeven aan incassobureaus en gerechtsdeurwaarders. Niet reageren op een betalingsherinnering, een aanmaning en/of ingebrekestelling, kan leiden tot een dagvaarding en een gerechtelijke procedure. Hierdoor lopen de kosten en interesten onnodig verder op.

Neem tijdig contact op met onze expert en voorkom zo een escalatie van uw situatie. We bespreken samen in alle discretie uw financiële situatie en geven administratieve en juridische ondersteuning op maat. Indien de schulden niet betwist worden, kunnen wij met de schuldeiser, incassobureau of gerechtsdeurwaarder, een afbetalingsplan overeenkomen. Wij trachten uw financiële problemen snel en binnen de mate van uw eigen financiële mogelijkheden op te lossen.

Is uw situatie reeds te vergevorderd en blijkt een minnelijke regeling niet meer mogelijk, dan verstrekken wij u advies m.b.t. de eventuele gerechtelijke insolventieprocedures (faillissement, WCO-procedure, schuldbemiddeling).  Deze procedures kunnen u bescherming bieden tegen uw schuldeisers en geven u de mogelijkheid om uw persoonlijke situatie te verbeteren of definitief op te lossen.

Niet alleen vennootschappen maar ook éénmanszaken en personen in financiële problemen, zijn gebaat met een correct juridisch advies, opvolging en begeleiding.

Mogelijke situaties

Onze experts

Manu Verswijvel

Incasso
Ondernemingsrecht
Schuldhulp
Vastgoed-Bouwrecht
Verkeersrecht
Bewind

Roel Augustyns

Verkeersrecht
Vastgoed-Bouwrecht
Huurrecht
Incasso
Aansprakelijkheidsrecht
Ondernemingsrecht

Testimonials schuldhulp

Onze Expertisedomeinen