over Manu Verswijvel

Mr. Manu Verswijvel behaalde in 2001 aan de UA zijn master in de Rechten. Na een bijkomende universitaire opleiding Maritieme Wetenschappen en zee- en binnenscheepvaartrecht werd hij op 2002 aan de Balie van Antwerpen ingeschreven. Samen met Mr. Roel Augustyns richtte hij in 2009 de advocatenassociatie VAV-Advocaten op.

Mr. Manu Verswijvel is gespecialiseerd in algemeen ondernemingsrecht (advies en contentieux), verkeersrecht (burgerrechtelijk en strafrechtelijk) en aannemings- en bouwrecht voor zowel bouwondernemingen, architecten als bouwheren.

Mr. Manu Verswijvel is tevens gespecialiseerd in juridische en administratieve schuldhulpverlening van vennootschappen en personen in moeilijkheden. In 2004 werd hij opgenomen op de lijst van schuldbemiddelaars te Antwerpen en is sedert 2017 voorzitter van de raad van bestuur van de Antwerpse vereniging van Advocaat-schuldbemiddelaars. Sedert 2021 is hij ondervoorzitter van de raad van bestuur van de Vlaamse vereniging van Advocaat-schuldbemiddelaar. Daarnaast is hij tevens bestuurslid van vakgroep collectieve schuldenregeling van balie Provincie Antwerpen. Mr. Manu Verswijvel erkend expert-schuldbemiddelaar voor regio Antwerpen en werkt volledig volgens het ‘Premium Service Garantie’ kwaliteitscharter dat instaat voor een hoogstaand kwalitatieve dienstverlening, bekijk het via deze link. Mr. Manu Verswijvel is een ervaren advocaat-schuldbemiddelaar die zich met hart en ziel inzet voor mensen in nood. Hij maakt deel uit van een groot netwerk van gedreven professionals die samenwerken om de beste oplossingen te vinden voor uw financiële problemen.

In 2010 volgde hij een postuniversitaire studie curator-vereffenaar en wordt tevens regelmatig als bewindvoerder aangesteld.

Mr. Manu Verswijvel heeft tevens een bijkantoor te Ranst.

Expertises

Opleidingen

Talen

Testimonials schuldhulp

Onze advocaten