Incasso

Hebt u een onderneming en betaalt een klant zijn factuur niet? Hebt u zelf al één of meerdere aanmaningen gestuurd zonder resultaat en zijn de openstaande schulden onbetwist? Schakel dan een advocaat in om efficiënt uw onbetaalde facturen in te vorderen. Wij bespreken met u een incasso op maat.

Wenst u enkel een minnelijke invordering? Hierbij starten we nog geen gerechtelijke procedure.  We versturen een schriftelijke ingebrekestelling naar uw klant en trachten de debiteur ook  rechtstreeks te bereiken om zo alsnog betaling te bekomen zonder een procedure voor de rechtbank.

Gaat u nog akkoord met afkortingen? Wij werken voor u een afbetalingsplan uit met de debiteur en volgen de uitvoering hiervan op.

Verkiest u dat wij onmiddellijk een procedure inleiden tot invordering van uw onbetwiste facturen? In dat geval zullen wij in samenwerking met onze gerechtsdeurwaarders onmiddellijk een dagvaarding aan de debiteur laten betekenen.  

Nadat een vonnis is tussengekomen, volgen wij de uitvoering van dit vonnis nauwgezet mee op. Wij kunnen u ook adviseren en bijstaan bij een IOS-procedure.

Neem contact op met onze experts en we bekijken uw situatie.

Mogelijke situaties

Onze experts

Roel Augustyns

Verkeersrecht
Vastgoed-Bouwrecht
Huurrecht
Incasso
Aansprakelijkheidsrecht
Ondernemingsrecht

Manu Verswijvel

Incasso
Ondernemingsrecht
Schuldhulp
Vastgoed-Bouwrecht
Verkeersrecht
Bewind

Tine Vandewiele

Arbeidsrecht
Sociaal zekerheidsrecht
Incasso
Verkeersrecht
Ondernemingsrecht

Onze Expertisedomeinen